Verzorging - Zorgpoort

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Particulier
Er zijn situaties waar bij u (vaak tijdelijk) gedurende 24-uur meerdere malen per dag verzorging nodig heeft. Met de 24-uurs dienstverlening van De Zorgpoort is dat mogelijk in uw eigen vertrouwde omgeving en hoeft u niet naar het ziekenhuis, verpleeg- of verzorgingshuis.Vanzelfsprekend bepaalt u of uw familie welke zorg en diensten u geleverd wilt hebben. U behoudt zo de regie over uw eigen leven, in uw eigen huis, met uw eigen spulletjes en met uw dierbaren altijd in de buurt. Ik coordineer de zorg en houdt contact met de huisarts, specialist en uw familie.
Veel voorkomende redenen voor de inschakeling van profecionele hulp kan zijn: 
U wilt zelfstandig blijven wonen maar u heeft permanente professionele ondersteuning en verzorging nodig. U kunt om wat voor reden dan ook niet voor uw partner of familielid 
zorgen, U heeft behoefte aan permanent gezelschap, U wilt thuis herstellen na een ziekenhuis operatie, U wilt (nog) niet naar een verzorg- of verpleeghuis, U bent in afwachting op een opname in een verzorg- of verpleeghuis, U bent in de laatste levensfase en u heeft de wens om thuis te sterven. In al die gevallen kunt u altijd een beroep op mij doen. 

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu