Thuiszorg - Zorgpoort

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Welke thuiszorg organisatie kent het probleem niet? Plotseling krijgt u te maken met een ziek personeelslid of een personeelslid wat op ( landurig ) verlof is en wat dan. Soms is invulling met eigen personeel niet mogelijk.

In dat geval kan ik u mogelijk van dienst zijn. Ook komt het mogelijk wel eens voor dat aan u om een blok zorg wordt gevraagd , b.v. 4 uur aaneen-gesloten. Vaak kunnen thuiszorg organisatie's dit niet goed invullen en kan ik hierin iets betekenen. Wanneer u mij rechtstreeks benaderd , betaald u geen bemiddelingskosten en krijgt u maandelijks een gespecificeerde factuur voor de gewerkte tijd en de eventuele kilometer kosten tussen de eerste en laatste cliĆ«nt in een route. Neemt u gerust eens contakt  met mij op om de eventuele mogelijkheden te bespreken. 

Mijn werkgebied voor thuiszorg , is de streek rondom Roosendaal / Bergen op Zoom / Oudenbosch / Fijnaart / Moerdijk / Zevenbergen / Tholen / Schouwen-Duiveland / Goeree-OverFlakkee / Hoeksche Waard / Voorne en Barendrecht.
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu