Telefoonkring - Zorgpoort

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:


Een telefoonkring is niet alleen bedoeld als een soort controlemiddel voor ‘dat je er nog bent’, maar vooral om via de telefoon contact te maken met iemand anders. 
En misschien komt het er dan wel eens van wat verder te praten. Aan een telefoonkring staat het ieder vrij deel te nemen op de manier, die hij of zij voorstaat. Ook is er de mogelijkheid na enige tijd van kring te wijzigen. U kunt zich aanmelden bij de TelefoonKring G.O. waarna deze contakt met u opnemen. 
Als u zich heeft aangemeld en  er voldoende mensen zijn om een kring te vormen, krijgt ieder de adressen en telefoonnummers van de deelnemers op een papier thuisgestuurd. Denk ook na over de twee nevenadressen, die nodig zijn. 
Voor een telefoonkring is enige discipline nodig, want anders kunnen de anderen niet van U op aan. Daarom is  er een reglement waar aan U geacht wordt te voldoen.
Deze telefoonkring wordt door een ander partij verzorgt en is geen dienst van De Zorgpoort. De kosten bedragen € 25,-- per jaar buiten de door u hiervoor te maken telefoonkosten.
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu