Begeleiding - Zorgpoort

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Particulier

Soms kan het moeilijk zijn om een plek in de samenleving te vinden of structuur aan uw dag te geven.  Bijvoorbeeld vanwege een handicap of een lichamelijke of geestelijke aandoening. Individuele begeleiding kan dan vaak een uitkomst bieden. Ik neem uw aandoening of handicap als een gegeven en richt mij op de dingen die u wel kunt. Anderzijds kunt u door diverse omstandigheden het gevoel hebben het leven niet meer goed aan te kunnen. Bijvoorbeeld ten gevolge van een psychisch probleem. Maar ook het omgaan met de gevolgen van een lichamelijk of psychisch probleem zorgt mentaal voor de nodige druk. Professionele ondersteuning is in dat geval onmisbaar om verergering van de klachten te voorkomen. Ook hier is individuele begeleiding gericht op gedragsverandering en het herstellen/voorkomen van uw problemen.
Begeleiding kan bijvoorbeeld bestaan uit : Gesprekken over uw dagindeling / Verrichten van dagelijkse taken zoals uw huishouden / Het stimuleren van persoonlijke verzorging / Het leggen van sociale contacten, of de hulp hierbij.

Op die manier leert u zo goed mogelijk uw eigen leven te leiden. Zelfredzaamheid staat dus in de begeleiding centraal. Uw belang staat bij mij bovenaan.
Wilt u meer weten over begeleiding , neemt u dan vrijblijvend contakt met mij op.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu